Byte av router och TV-box - uppdaterad information nr 4

Nära 90 lägenhetsinnehavare har nu fått hjälp med installation av den nya hårdvaran från Ownit. Information kommer om hur övriga ska få sin hårdvara. 

Har du problem eller frågor som rör tjänsterna från Ownit kontakta då Ownits kundtjänst.

Idag den 25 maj har teknikerna från Techbuddy återigen varit här för att hjälpa till med installationenTyvärr tog installationerna längre tid än planerat varför alla som bokat tid idag inte hanns med. Berörda kommer att kontaktas om ny tid nästa vecka.

Det finns nu ytterligare en dag att boka för att få hjälp med installationen av router och TV-box, onsdag den 25 maj kl 13-21. Boka på 

https://www.techbuddy.se/brf-hagtornsgarden#boka eller ring 010 17 77 307.

Du har redan fått eller kommer att få ett brev från Ownit med information om kommande byte av hårdvara. Brevet finns även bifogat här. 

Bytet av hårdvara kommer ske på torsdag 19 maj och det kommer att finnas folk från Techbuddy på plats för er som önskar hjälp. Observera att du måste registrera dig för att få hjälp, framgår av det brev som skickats ut. Vi rekommenderar att du tar emot den hjälp som erbjuds, erfarenheten från förra installationen är att alltför många inte tog hjälp vilket medförde många onödiga problem som resultat.

Ownit tar tillbaka den nuvarande utrustningen, detta sköts av Techbuddy för er som anlitar dem. 

Ni som väljer att inte anlita Techbuddy kommer att få möjlighet att hämta hårdvaran efter den 19 maj. Plats och tider kommer att aviseras senare i veckan.