Info från Tele2

Vi beräknar att du kommer att anslutas till Tele2s rikstäckande fibernät under slutet av maj månad.

Hej,
som du kanske redan vet har Brf Hagtornsgården valt Tele2 (tidigare Com Hem) som leverantör av bredband, tv och telefoni.
Vi beräknar att du kommer att anslutas till Tele2s rikstäckande fibernät under slutet av maj månad.

För att aktivera tjänsterna och för att få utrustningen till lägenheten måste den boende registrera sig hos Tele2. Vid byte av operatör behövs också mediaomvandlaren i varje lägenhet bytas, mer info kring det kommer under maj månad

Även mer information om hur du registrerar dig (beställer) får du när det börjar närma sig anslutningsdatum.

Har du ett avtal på bredband och/eller digital-tv via en annan leverantör och har tänkt säga upp det är det lämpligt att se över din uppsägningstid. Brf Hagtornsgården har valt ett gruppavtal med Tele2.
Gruppavtalet ger dig tillgång till tjänsten Bredband 1 Gbit/s. Tjänsten för dig som vill ha det absolut bästa och mesta av höghastighetsbredband. Trådlös router för bredband och telefoni ingår. Du betalar inget till Tele2 för gruppavtalstjänsterna, de ingår i ditt avtal med din förening.

Behöver du ett säkert skydd för alla enheter kan du passa på att beställa Trygg Surf som är en komplett lösning för att skydda dig på nätet som inte ingår i gruppavtalet.

Ett abonnemang på Telefoni Bas ingår också.
Gruppavtalet ger dig tillgång till tjänsten TV Bas HD med TV Hub.

I gruppavtalet ingår också lån av en Tv Hub. TV Bas med TV Hub omfattar för närvarande följande kanaler:
Tele2 Play ingår i gruppavtalet. Med Tele2 Play kan du se dina tv-kanaler och playutbud på din dator, surfplatta eller mobil. Med Tele2 Tv Hub röststyr du ditt utbud och kan även ladda ner vilka appar du vill från Google Play Store. Med Tv Hub kan du även lägga till inspelningstjänsten Rec och kan då spela in flera program samtidigt och pausa i direktsändning.
Du kan även utöka dina tjänster utöver gruppavtalet.
Utöver gruppavtalet kan du beställa:

Fler Tv-kanaler och streamingpaket.
Välj det telefoniabonnemang som passar dig bäst, beroende på om du mest ringer samtal till andra fasta telefoner, eller om du även ringer mycket till mobiltelefoner. Tele2 har även Sveriges största utbud av tv och play. Eventuella frågor gällande tjänster och utbud besvaras av Tele2 Kundservice på telefon 90 222, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00. Mer information hittar du även dygnet runt på www.tele2.se.